Als fotografe hecht ik enorm veel belang aan het vastleggen van jullie mooie momenten. Jullie verhaal omzetten in tastbare herinneringen is dan ook hetgeen wat ik graag doe om jullie gelukkig te maken.


Kwaliteit is bij mij een noemer die je vaak terug ziet komen. Ik sta er dan ook altijd op dat wat ik aflever kwaliteit is. Dit geldt voor zowel mijn fotoreportages als mijn fotoproducten. Ik leg de lat voor mezelf hoog. Op die manier kan ik met een gerust hart kwalitatieve producten aanbieden en jullie hier blij mee maken.

Interesse in een fotoreportage? www.alisonbq.be

 

Waarom foto's afdrukken?

Digitaal is ook maar digitaal... Een usb-stick vliegt in de kast en wordt niet meer terug gevonden of je foto's zijn verloren geraakt op je pc...

Een foto krijgt pas echt waarde als deze kwalitatief afgedrukt of verwerkt wordt in iets tastbaars zoals bijvoorbeeld wanddecoratie of een album. 

Vereeuwig jouw waardevolle momentjes in

een tastbare herinnering voor het leven.

ABQ_0776.jpg
ABQ_0768.jpg
ABQ_0739.jpg
ABQ_0771.jpg
 

Concepts by Alison

Naast mijn studies fotografie volgde ik ook een opleiding tot grafisch vormgeefster en ben ik altijd graag bezig geweest met de grafische technieken. 

Daarom besloot ik om standaardontwerpen voor geboortekaartjes te ontwikkelen en hier ook gerelateerde producten bij aan te bieden.


Op die manier kan je unieke kaartjes aankopen. Heb je zelf een idee? Laat het mij weten en ik werk het uit.

Magneet_Unicorn_2.jpg
Etiket_Unicorn.jpg
Unicorn_Mock-up.jpg
 
 
 

Middelburgse Kerkstraat 17B 9992 Maldegem

+32476398488

Inschrijfformulier

  • Facebook
  • Instagram

©2021 door Alison Becu - BTW:  BE 0567 625 192 - ING: BE47 3770 5849 5380